Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ελληνική Εταιρία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε.

Οι λιγοστοί τεχνίτες και οι μηχανικοί της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε. που απομένουν δίνουν καθημερινά άνισο αγώνα για να κρατήσουν την συντήρηση σε αξιοπρεπή επίπεδα. Ξέρουμε ότι καθημερινά παρουσιάζονται προβλήματα με τα δρομολόγια. Οι επιβάτες παραπονιούνται και έχουν δίκιο.
Αλλά οι άνθρωποι της συντήρησης που δίνουν καθημερινά των αγώνα τους πραγματικά δεν αξίζουν το χλευασμό αλλά χίλια μπράβο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Αν δεν προσληφθεί άμεσα (χθες) κόσμος κλείνουμε με μαθηματική ακρίβεια....






Μετά από μια σειρά άκριτων υποχρεωτικών μετατάξεων του 2011 έμπειρου τεχνικού προσωπικού και μηχανοδηγών στην αρχαιολογία ως φύλακες και στα νοσοκομεία ως τραυματιοφορείς, 

και μετά από συνταξιοδοτήσεις προσωπικού αλλά και εσωτερικές μετατάξεις λίγο πριν την απόσχιση του κλάδου συντήρησης της ΕΕΣΣΤΥ ΑΕ το 2013 από τον ΟΣΕ (επισκέπτες εργάτες κλπ), έχουμε μεγάλες μειώσεις προσωπικού και καταργήσεις βαρδιών.


Παρόλα αυτά το λιγοστό τεχνικό προσωπικό που έχει απομείνει στη συντήρηση κάνει καθημερινά ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να εξασφαλίσει υπηρεσίες ασφαλούς μεταφοράς στο επιβατικό κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου