Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ξαναχτυπά το γερμανικό ZDF υπέρ της Ελλάδας! Σκετς της σατιρικής εκπομπής εξηγεί πως κερδίζει η Γερμανία από την πολιτική λιτότητας (βίντεο)...


Τα οφέλη της Γερμανίας και των ευρωπαϊκών τραπεζών από τα προγράμματα διάσωσης περιγράφει μέσα από ένα γλαφυρό τρόπο η γερμανική σατιρική εκπομπή Die Anstalt του ZDF, που είχε προκαλέσει αίσθηση με το σκετς για το Δίστομο και τις πολεμικές επανορθώσεις. 

Οι δύο παρουσιαστές δείχνουν με ποιο τρόπο επιβάλλουν οι δανειστές στους Έλληνες να πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε τόκους και δάνεια και …τους βρίζουν και από πάνω! 



Στο σκετς, αυτός που υποδύεται τον «κακό» δείχνει να αλλάζει άποψη για όσα συμβαίνουν με την Ελλάδα, αλλά στο τέλος, αφού διαπιστώνει ότι κερδίζει από τα πακέτα βοήθειας σε βάρος της Ελλάδας, δηλώνει ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου το γεγονός… Οι παρουσιαστές σημειώνουν ότι η οικονομική κρίση έχει κοστίσει «μηδέν λεπτά» στους Ευρωπαίους φορολογούμενους γιατί προσφέρουν δάνεια και όχι βοήθεια, ενώ η Γερμανία έχει βγάλει χρήματα από την κρίση....

Πηγή: http://www.mixanitouxronou.gr/xanachtipa-to-germaniko-zdf-iper-tis-elladas-skets-tis-satirikis-ekpompis-exigi-pos-kerdizi-i-germania-apo-tin-politiki-litotitas-vinteo/

1 σχόλιο:

  1. Théo Kolintzíkis καλησπέρα παιδιά...

    Λοιπόν θέλω να σας πως είμαι αυτός που μετέφρασε στα ελληνικά με υποτίτλους ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκπομπή (της οποίας κι απόσπασμα αναπαράγετε εδώ και λίγη ώρα στα ελληνικά μμε).

    Χαίρομαι ειλικρινά για την ανταπόκριη που έχει η δουλιά που έκανα...

    Από την άλλη ένα ευχαριστώ ανοίκει και στα παιδιά του ichbingrieche.de που αποτελεί μια σελίδα ομογενών της Γερμανίας μέσω της οποίας κι ανέβασα το βίντεο κι έγινε γνωστό σε όλο και περισσότερο κόσμο!

    Ευχαριστώ λοιπόν πάρα πολύ!

    Θοδωρής, από την γύρο περιοχή της Στουτγκάρδης

    ΥΓ: Το βίντεο που έχετε αναδημοσιεύσει είναι μονάχα το απόσπασμα ολόκληρης της εκπομπής που προβλήθηκε από το δεύτερο γερμανικό κρατικό κανάλι την περασμένη Τρίτη.
    Ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το το δείτε στο προσωπικό μου κανάλι στο youtube:

    https://www.youtube.com/watch?v=5S6k8bTLqx8

    ΑπάντησηΔιαγραφή