Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Τραίνο στο Ρουφ: H μοναδική αμαξοστοιχία στον κόσμο που σε “ταξιδεύει” στον χώρο της Γεύσης και της Τέχνης


Η καλλιτεχνική αμαξοστοιχία της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Τατιάνας Λύγαρη, μια παγκόσμια πολιτιστική και σιδηροδρομική πρωτοπορία, είναι η μοναδική αμαξοστοιχία στον κόσμο που σε “ταξιδεύει” στον χώρο της Γεύσης και της Τέχνης. Σπάνιο μουσειακό «αντικείμενο» και διατηρητέο μνημείο της νεότερης ιστορίας, το Τρένο στο Ρουφ λειτουργεί από το 1997 ως πρότυπος σιδηροδρομικός πολυχώρος εστίασης και πολιτισμού.




 Μία αμαξοστοιχία αποτελούμενη από εννέα οχήματα-αντίκες, αναπαλαιωμένα με ευαισθησία και επιμονή στην αυθεντικότητα και την αισθητική, το Τρένο στο Ρουφ φιλοξενεί, μεταξύ άλλων χώρων, και το πιο πρωτότυπο εστιατόριο της Αθήνας, για 38 μόνο τυχερούς θαμώνες. Το Wagon-Restaurant, αυτό το ζεστό βαγόνι-αντίκα του γνωστού καλλιτεχνικού συρμού, είναι μία προπολεμική ιταλική εστιάμαξα, ιδανική για ρομαντικό δείπνο ή ποτό σε αυθεντική ατμόσφαιρα περασμένων εποχών. Δοκιμάστε την ποικιλία ζεστών και κρύων πιάτων από άριστες πρώτες ύλες, τη χορταστική ποικιλία του Συρμού για όλη την παρέα, τα ζουμερά «φευγάτα» μπιφτεκάκια, τις κοτομπουκιές του σταθμάρχη, την παραδοσιακή χειροποίητη πίτα της Χρυσούλας και άλλες νοστιμιές.



Ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της Αθήνας, τα τελευταία 19 χρόνια, έχει κερδίσει με την ποιότητα και την πρωτοτυπία του την καρδιά του κοινού κι έχει λάβει εγκωμιαστικά σχόλια από τον ελληνικό και ξένο Τύπο.









Πηγή:
- Τρένο στο Ρουφ: H μοναδική αμαξοστοιχία στον κόσμο που σε “ταξιδεύει” στον χώρο της Γεύσης και της Τέχνης
http://cabare.gr/design/%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86-wagon-restaurant/


3 σχόλια: