Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Έστω και καθυστερημένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενεργοποιείται. Συνάντηση με Γ. Δραγασάκη για την Ειδομένη

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτη Θεοχάρη και Φίλιππο Τσαλίδη αντίστοιχα, είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αντιπροέδρου, η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για τα σοβαρά προβλήματα που παρατηρούνται στις εμπορευματικές μεταφορές, εξαιτίας του αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος της Ειδομένης, τα οποία εντάθηκαν μετά την πρόσφατη απόφαση των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων να περιορίσουν τον αριθμό των αμαξοστοιχιών, που είναι δυνατόν να κυκλοφορούν, από και προς την Ελλάδα, μέσω της γειτονικής χώρας.


Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος επεσήμανε ότι η κυβέρνηση είναι ενήμερη του προβλήματος και σύντομα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να εξομαλυνθεί η σιδηροδρομική εμπορευματική κίνηση.
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετρά ζημιές τουλάχιστον 4 εκατ. από τους δυο σιδηροδρομικούς αποκλεισμούς στην Ειδομένη, με τον δεύτερο να μετρά ήδη 70 συνεχείς ημέρες.

Πηγή:
 Έστω και καθυστερημένα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενεργοποιείται. Συνάντηση με Γ. Δραγασάκη για την Ειδομένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου