Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Οι Αυστριακοί σιδηρόδρομοι εγκαινιάζουν την πρώτη παγκοσμίως ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία στις αμαξοστοιχίες τους.

Οι Αυστριακοί Σιδηρόδρομοι ÖBB, σε συνεργασία με την εταιρία Nomad Digital, προσφέρουν στους επιβάτες τους μια νέα τηλεοπτική υπηρεσία. 

Ταυτόχρονα με την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου στη Γαλλία, η νέα τηλεοπτική υπηρεσία ξεκίνησε να παρέχετε σε δύο τρένα τύπου Railjet. Η Nomad έχει χαρακτηρίσει την νέα αυτή υπηρεσία ως την πρώτη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή σε ένα τραίνο οπουδήποτε στον κόσμο.
Η υπηρεσία έχει παραδοθεί ως μέρος μιας εταιρικής σύμβασης με διάρκεια 10 ετών μεταξύ της ÖBB και της Nomad. Η εταιρεία που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει επίσης στους επιβάτες της ÖBB αναβαθμισμένο Wi-Fi καθώς και πλατφόρμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των επιβατών στο στόλο των  51 Railjet τραίνων, που καλύπτουν δρομολόγια ανάμεσα στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία.

«Η συνολική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επιβάτες μας αποτελεί θεμελιώδη στόχο για τους πελάτες μας, Η επίτευξη ζωντανής μετάδοσης τηλεοπτικής εκπομπής επί του τραίνου είναι μια πραγματική πρόκληση για μας, και συμπίπτει επίσης με την έναρξη μιας μεγάλης διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης."

Πηγή:
- ÖBB launches world’s first live onboard TV service


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου