Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η Brightline παρουσιάζει την πρώτη αυτοκινητάμαξα της Siemens που θα δρομολογηθεί σε δρομολόγια Μαϊάμι - West Palm Beach στη Φλόριντα.

ΕΠΑ: Τα πρώτα κινητήρια και ρυμουλκούμενα οχήματα που κατασκευάζονται με  με ιδιωτική χρηματοδότηση για επιβατικά δρομολόγια ποιότητας intercity μεταξύ του Μαϊάμι και West Palm Beach της Φλόριντα παρουσιάστηκαν στο εργοστάσιο της Siemens στο Σακραμέντο στις 7 Ιουνίου.








 Τα επιβατικά δρομολόγια Brightline αναμένεται να ξεκινήσουν το 2017, πέντε Δ/Η τετράδυμους συρμοί με συνολική χωρητικότητα 240 επιβατών ο καθένας. Οι Α/Α σειράς Charger θα φτάνουν  τα 200 ​​χλμ/ώρα και θα είναι παρόμοιες με εκείνες που η Siemens έχει κατασκευάσει ήδη σε διάφορες πολιτείες των ΕΠΑ, (εκπομπές ρύπων Tier 4 με συμβατούς κινητήρες Cummins QSK95 4 400 hp).






Τα οχήματα αυτά από ανοξείδωτο χάλυβα είναι τα πρώτα που θα κατασκευαστούν από τη Siemens στις ΕΠΑ. Πλήρως συμβατό με τις απαιτήσεις προσβασιμότητας ADA έχουν σχεδιαστεί για το επίπεδη επιβίβαση χωρίς σκαλοπάτια, θα είναι βαμμένα σε φωτεινά χρώματα και θα προσφέρουν υπηρεσίες Wi-Fi, πρίζες, χώρο για ποδήλατα και αποσκευές ενώ θα είναι και "φιλικά" προς τα κατοικίδια. Η Siemens θα συντηρεί το στόλο σε ένα καινούριο Μηχανοστάσιο στο West Palm Beach.



Η κατασκευή τους θα κοστίσει 2 ως 5 δισ δολάρια Η πρώτη φάση της νέας υπηρεσίας το 2017 θα συνδέει το Μαϊάμι και το West Palm Beach, με 16 τραίνα ανά κατεύθυνση με μέγιστη ταχύτητα 125 km / h σε γραμμή μικτής κυκλοφορίας.










Πηγή:
- Brightline unveils Siemens locomotives and coaches
http://www.railwaygazette.com/news/passenger/single-view/view/brightline-unveils-siemens-locomotives-and-coaches.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου