Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Το ρεύμα (η ηλεκτροκίνηση των τραίνων) έφτασε στην Αθήνα! Από αύριο ηλεκτροδοτείται η γραμμή!

Για δες καιρό που διάλεξε...
Τώρα που τα έργα ολοκληρώνονται βρε παιδί μου εμφανίζονται ξαφνικά οι "επενδυτές" 

Τόσα χρόνια πουλιέται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η ΕΕΣΣΤΥ. Δεν εκδήλωναν ενδιαφέρον και παίζαν κατενάτσιο όχι οι ελληνικές κυβερνήσεις αλλά οι επενδυτές που λέγαν τελειώστε τα τούνελ και τις γέφυρες, την ηλεκτροκίνηση και τη σηματοδότηση και μόλις το μαγαζί είναι έτοιμο λίγο πριν τα εγκαίνια φωνάξτε μας να το εγκαινιάσουμε εμείς γιατί εσείς είστε ανάξιοι να το το λειτουργήσετε...

Αναδημοσιεύουμε από το στέκι της έλξης: 

"100 μόλις μέτρα πριν την είσοδο στον σταθμό Λαρίσης βρίσκεται η ηλεκτροκίνηση και όπως πληροφορηθήκαμε απο αύριο οι γραμμές θα τεθούν υπό τάση.

Το ερώτημα είναι το πόσο γρήγορα
θα ολοκληρωθούν τα έργα στην νέα πλευρά του σταθμού και αν θα υπάρξει κάποια πρόνοια για να έχουμε ηλεκτροκίνητα τρένα άμεσα από την Αθήνα,εξέλιξη που θα αλλάξει δραστικά την εικόνα του σιδηροδρόμου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Σύμβαση προβλέπει ότι μέχρι τέλος του χρόνου το ρεύμα θα έχει φτάσει στον Πειραιά!
Και όπως μελαγχολικά λένε κάποιοι τα έργα ολοκληρώνονται και θα τα εγκαινιάσει μια ιδιωτική εταιρεία.


Ο  δημόσιος σιδηρόδρομος απαξιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια αναμένοντας αυτά τα έργα, που τώρα προχωρούν πλέον τάχιστα και δυστυχώς οι συμπολίτες μας θα έχουν την εντύπωση ότι η...ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που θα αναβαθμίσει την ποιότητα μεταφοράς τους.
Για αυτό και είναι επιτακτική η ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια -μέχρι τέλους - για την ανατροπή της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και της ΕΕΣΣΤΥ..."

Πηγή:
- Το ρεύμα έφτασε στην Αθήνα! Απο αύριο ηλεκτροδοτείται η γραμμή!
http://mixanodigoiose.blogspot.gr/2016/07/blog-post_198.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου