Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αυστρία: Ξεκίνησαν οι δοκιμές στο εμπορευματικό κέντρο Wien Süd


Η Rail Cargo Austria έχει αρχίσει τη δοκιμαστική λειτουργία  στο εμπορευματικό κέντρο Wien Süd.
που θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κόμβο εισαγωγής και εξαγωγής και μεταφόρτωσης της Αυστρίας.













Κατασκευασμένο από την ÖBB-Infrastruktur μέσα σε μια περίοδο τριών ετών, το εξαιρετικά λειτουργικό εμπορευματικό κέντρο περιλαμβάνει μια διατροπική εγκατάσταση με τέσσερα φορτηγά και δύο γερανογέφυρες. Το εμπορευματικό κέντρο συνδυάζει την οδική και σιδηροδρομική μεταφορά αφού συνδέεται στον ειδικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου S1.

Η Rail Cargo Austria αυτή τη στιγμή διεκπεραιώνει εκεί ένα εμπορικό τραίνο τη μέρα, για να δοκιμάσει τη δυνατότητα χειρισμού των διαφόρων τύπων εμπορευμάτων και την αλληλεπίδραση των διαφόρων συστημάτων μεταφοράς.

«Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι η γέννηση ενός υπερ-σύγχρονου εμπορευματικού hotspot, η οποία θα μετατρέψει την περιοχή της Βιέννης σε ένα κομβικό σημείο που θα συνδέει τα Ευρωπαικά οικονομικά κέντρα με τα μεγάλα εμπορικά λιμάνια», δήλωσε ο Franz Seiser, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ÖBB-Infrastruktur.




































Πηγή:
- Wien Süd freight terminal test operations begin
http://www.railwaygazette.com/news/freight/single-view/view/wien-sued-freight-terminal-test-operations-begin.html

- Freight Centre Vienna South
https://www.oebb.at/infrastruktur/de/5_0_fuer_Generationen/5_4_Wir_bauen_fuer_Generationen/5_4_1_Schieneninfrastruktur/Grossraum_Wien/Gueterzentrum_Wien_Sued/Freight_Centre_Vienna_South/index.jsp

-Tag Archives: Güterzentrum Wien Süd
https://terminalwieninzersdorf.wordpress.com/tag/guterzentrum-wien-sud/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου