Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αλληλεγγύη στην ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τους Μηχανικούς Τ.Ε. του ΟΣΕ.

Με έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο εξώδικο της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ της 03/01/2017. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν οι ανακριβείς αναφορές της επιστολής, αλλά και το ύφος του συντάκτη της.
Χρειάστηκε να εστιάσουμε πολλές φορές σε αρκετά σημεία του εγγράφου, προκειμένου να αντιληφθούμε το σκεπτικό της Διοίκησης, το οποίο οδεύει σε μία παράλληλη οδό που προφανώς δεν θα συναντηθεί ποτέ με την οδό της αγάπης και του πάθους της Σιδηροδρομικής οικογένειας, για το μακράν καλύτερο μέσο μεταφοράς.







Μετά και από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας, τα οποία δυστυχώς έθεσαν τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση, καθίσταται σαφές ότι η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αδυνατεί αφενός να κατανοήσει την αξία και την ιδιαιτερότητα του μέσου, αφετέρου να αξιολογήσει την αγωνία, τις προσπάθειες και την προσφορά του Προσωπικού της Εταιρείας.
Ο Σύλλογός μας δηλώνει την αμέριστη αλληλεγγύη του στο Δ.Σ. και σε όλα τα Μέλη του Σωματείου της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα είναι δίπλα τους σε κάθε περίπτωση. Πάγια θέση και ευχή όλων των Σιδηροδρομικών είναι ο δημόσιος ενιαίος, κοινωνικός ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ. Στην παρούσα συγκυρία με την ολοκλήρωση της πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εμείς οι Σιδηροδρομικοί, δίνουμε μεγαλύτερη βάση στην έννοια του «ενιαίου», διότι ανεξάρτητα εταιρειών και ιδιοκτησίας, θα εργαζόμαστε με σύμπνοια, συνεννόηση και αλληλοβοήθεια για να παραμένει ο Σιδηρόδρομος το καλύτερο μέσο μεταφοράς και θα αγωνιζόμαστε συνεχώς για τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του.

           Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας
         Νίκος Κόνδυλας                   Αλέξανδρος Μπουρίκας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου