Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των Γερμανικών Σιδηροδρόμων

Αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (Deutsche Bahn) ο Rüdiger Grube, έπειτα από διαφωνία που υπήρξε μεταξύ αυτού και του εποπτικού συμβουλίου του Ομίλου.

Την είδηση μετέδωσαν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επισημαίνουν ότι ο Grube, που βρίσκεται στην εν λόγω θέση από τον Μάιο του 2009, ζήτησε ο ίδιος να τερματιστεί άμεσα το συμβόλαιό του με τη DB.





Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ότι το διοικητικό συμβούλιο του γερμανικού Ομίλου ήταν έτοιμο να ανανεώσει με τον Grube τη συνεργασία του για δύο ακόμη χρόνια.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο ίδιος επιζητούσε τόσο τριετή ανανέωση συμβολαίου, όσο και αύξηση των απολαβών του. Όταν οι απαιτήσεις του δεν εκπληρώθηκαν, τότε εκείνος έθεσε τον εαυτό του εκτός DB.

Τα καθήκοντα του Grube καλείται να αναλάβει προσωρινά ο Richard Lutz.

Πηγή:
- Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των Γερμανικών Σιδηροδρόμων
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου