Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εγνατία Οδός ανέλαβε τη μελέτη για τη σύνδεση του ΟΛΘ με το σιδηροδρομικό δίκτυο

Με τη διοίκηση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας συναντήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο σειράς διαβουλεύσεων της 82ης ΔΕΘ.

Κατά τη συνάντηση, ο υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που του έθεσαν οι πρόεδροι των λιμένων.







Στη συνέχεια, ο κ. Κουρουμπλής είχε επαφές με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Μέλλιο, όπου εξετάστηκε η σύνδεση του λιμανιού με το σιδηροδρομικό δίκτυο. Τη μελέτη του έργου έχει αναλάβει η εταιρεία «Εγνατία Οδός Α.Ε.».

Οι κ.κ. Κουρουμπλής και Μέλλιος συζήτησαν, ακόμα, τη διαδικασία αποκρατικοποίησης του λιμένα.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την πορεία αξιοποίησης του λιμανιού, καθώς και για το κατά πόσο οι νέοι ιδιοκτήτες θα διατηρήσουν σε ισχύ τον υφιστάμενο Γενικό Κανονισμό Προσωπικού.

Ο κ. Κουρουμπλής, από την πλευρά του, δήλωσε κατηγορηματικά ότι το υπουργείο έχει διασφαλίσει πως θα ισχύσει για τους εργαζόμενους στον ΟΛΘ ακριβώς ό,τι έχει ισχύσει και για τους εργαζόμενους στον ΟΛΠ.

Πηγή:
- Η Εγνατία Οδός ανέλαβε τη μελέτη για τη σύνδεση του ΟΛΘ με το σιδηροδρομικό δίκτυο
https://www.metaforespress.gr/naftilia/%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου