Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

76.000 τόνοι τεύτλων -σε λιγότερο απο 40 μέρες- μεταφέρθηκαν απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Για άλλη μια φορά ο σιδηρόδρομος απέδειξε γιατί διαχρονικά αποτελεί το πλέον οικονομικό και οικολογικό μέσο μεταφοράς,εργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας σε παγκόσμια κλίμακα!
76.000 τόνοι τεύτλων μεταφέρθηκαν σε λιγότερο απο 40 μέρες στην περιοχή της Θεσσαλίας απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πραγματικά είναι άξιοι συγχαρητηρίων
όσοι εργάστηκαν -υπέρεντατικά μάλιστα- για να υλοποιηθεί αυτή η μεταφορά.
Αναφερόμαστε σε όλους τους σιδηροδρομικούς στην Θεσσαλία και στην Βόρεια Ελλάδα ,αλλά όπως πάντα ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στους μηχανοδηγούς των μηχανοστασίων Λάρισας κ Βόλου και τον  Προϊστάμενο Τμήματος Μηχανοστασίου Λάρισας, που για άλλη μια φορά έφεραν σε πέρας και με άψογο τρόπο το έργο της μεταφοράς των τεύτλων.




Για την υλοποίηση της μεταφοράς φέτος εργάστηκαν (και πάλι) στην Λάρισα -λόγω της τεράστιας έλλειψης μηχανοδηγών- επίκουροι από το μηχανοστάσιο του ΜΑΙ.
Ας αναρωτηθούν όσοι δεν καταλαβαίνουν την χρησιμότητα του σιδηροδρόμου, πόσες νταλίκες θα απαιτούνταν για να γίνει η μεταφορά,πόσες μέρες και φυσικά τι κινδύνους θα εγκυμονούσε για την οδική ασφάλεια αν το έργο γινόταν από τον οδικό άξονα όπως πάντα απαιτούν στην χώρα τεράστια συμφέροντα.
Ο σιδηρόδρομος, το πλέον αδικημένο μέσο μεταφοράς στην χώρα δεκαετίες τώρα, το μέσο που πολεμήθηκε όσο κανένα άλλο από το οδικό λόμπι,  πρέπει να βρει τον δρόμο του και την θέση που του αξίζει στην Ελληνική Οικονομία και οι μηχανοδηγοί αγωνίζονται για αυτό!

Πηγή:
- 76.000 τόνοι τεύτλων -σε λιγότερο από 40 μέρες- μεταφέρθηκαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
http://mixanodigoiose.blogspot.gr/2017/10/76000-40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου