Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών - Δεν πρόκειται να μείνει χωρίς Προαστιακό η Πάτρα

Προγραμματισμένες οι διακοπές με παράλληλη δρομολόγηση λεωφορείων

«Δεν πρόκειται να μείνει η Πάτρα χωρίς προαστικό», απαντά στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλο, μέσω του thebest.gr ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Θανάσης Βούρδας. Όπως εξηγεί λόγω των εργασιών για την καινούργια ηλεκτροκίνητη γραμμή του τρένου θα υπάρξουν διακοπές των δρομολογίων για μικρά χρονικά διαστήματα, ωστόσο αυτά θα είναι προγραμματισμένα, θα ανακοινώνονται εγκαίρως και θα αντικαθιστούνται από δρομολόγια λεωφορείων.


«Οι διακοπές αυτές θα είναι προκαθορισμένες με συγκεκριμένη έναρξη και λήξη ώστε το επιβατικό κοινό να γνωρίζει. Επίσης πρώτα θα ξεκινούν τα δρομολόγια των λεωφορείων και μετά θα διακόπτεται η λειτουργία των συρμών. Δεν είμαι ακόμα πρόχειρος να σας πως πότε θα ξεκινήσουν ή ποια θα είναι τα χρονοδιάγραμματά του, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου θα βρεθώ στον Ψαθόπυργο όπου εκτελούντα ήδη εργασίες. Θα συνομιλήσω με τους μηχανικούς και πιστεύω μετά θα γνωρίζουμε. Όσο είμαι σε θέση να ξέρω δεν προβλέπονται διακοπές μέσα στον Φεβρουάριο», σημειώνει ο κ. Βούρδας.

Επίσης ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών έκανε λόγο για «τσουβάλι λάσπης» εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη ο οποίος, όπως υποστήριξε, ανάδειξε ένα θέμα χωρίς στοιχεία.

Το thebest.gr ρώτησε τον κ. Βούρδα και για την Πατρών-Πύργου με δεδομένο ότι παραμένει σε εκκρεμότητα η 8η και τελευταία εργολαβία, ωστόσο μας παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης και ο Πρωθυπουργός στο Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα γίνει στην Πάτρα την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.

Πηγή:
- Ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών μιλά στο thebest.gr: Δεν πρόκειται να μείνει χωρίς Προαστιακό η Πάτρα
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/474356


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου