Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η ΕΕΣΣΤΥ προετοιμάζεται για το μέλλον αγκαλιάζοντας την Εκπαίδευση - Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Ηλεκτρικό Μέρος των ΜΑΝ 2000 στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 ολοκληρώθηκε στη Σιδηροδρομική Σχολή Εκπαίδευσης της ΕΕΣΣΤΥ στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο ηλεκτρικό μέρος των ΜΑΝ 2000. 

Το πρόγραμμα διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Συγκροτημάτων Βορείου Ελλάδος στα πλαίσια μιας σειράς εσωτερικών προγραμμάτων εκπαίδευσης, με εκπαιδευτή τον κ Ι. Καπέλιο Προϊστάμενο του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Συστημάτων, συνεπικουρούμενο από τον Τερζόπουλο Λάζαρο Ομαδάρχη του Εργοστασίου Θεσσαλονίκης. 


Η διάρκεια της εκπαίδευσης ήταν 40 ώρες ενώ περιλάμβανε θεωρητικό μέρος ανάλυσης των σχεδίων και πρακτικό μέρος για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση βλαβών σε μια Αυτοκινητάμαξα ΜΑΝ 2000 που διατέθηκε για τις ανάγκες του προγράμματος από το Αμαξοστάσιο του ΜΘ.   

Στους εκπαιδευόμενους δόθηκε πλήρης τεκμηρίωση, μεταφρασμένα σχέδια, κατάλογος όλων των ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών εξαρτημάτων των Α/Α ΜΑΝ 2000.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκπαίδευση: 







2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδεικνύεται ότι όταν οι διοικούντες έχουν όραμα μπορούν να γίνουν πράγματα που μέχρι χθες φάνταζαν αδιανόητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή